Home

Holland Media Combinatie opzeggen

Hier trof je tot voor kort de website van Holland Media Combinatie - uitgever van onze regionale merken en onderdeel van Mediahuis Nederland. Wij gaan verder onder de naam Mediahuis Nederland. Ons portfolio en productaanbod is ongewijzigd. Graag helpen wij je verder op onze nieuwe website Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op uw krant neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Holland Media Combinatie. Telefoon: 088-8241111 (lokaal tarief) Email: lezersservice@hollandmediacombinatie.nl. Website: https://service.gooieneemlander.nl/ Holland Media Combinatie BV (oftewel HMC Media) is de uitgeverij van het dagblad. Holland Media Combinatie is niet alleen een uitgever van het Dagblad Kennemerland, maar ook van Stadsblad De Echo en veel meer andere regionale dagbladen, zoals Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander Klacht Holland Media Combinatie: Weigering opzeggen Noordhollands Dagblad i.v.m. ontslag, met mijn 55 jaar Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen. Ontvang binnen 2 minuten uw Noordhollands Dagblad opzegbrief . De laatste 24 uur zijn er 250 opzegbrieven gedownload

opzeggen Noordhollands Dagblad opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren: 1. per brief. 2. per mail. 3. telefonisch. Het stopzetten van de Noordhollands Dagblad per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt holland media combinatie. holland media combinatie. GroenLinksvoorstel: Tijdelijke woningen bij voormalige krantencomplex Alkmaar. OM verwacht arrestaties voor aanslag TMG [video] Premium. Alkmaarse broedplaats Koel310 wijkt voor huizen. Stortvloed steunkaarten krant voor directie

Goedkope Huismerk Toners en Huismerk Inktcartridges Echt de laagste prijzen Alle belangrijke merken 100% garantie en snel, MediaHolland.nl S Let op: Gelieve voor het opzeggen van uw abonnement, het doorgeven van (adres)wijzigingen of voor andere vragen betreffende uw lidmaatschap van het blad niet de contact gegevens van de uitgever te gebruiken, maar de contactgegevens van de klantenservice zoals boven vermeld Met een compleet abonnement op het Noordhollands Dagblad ontvang je naast het dagblad, een extra dikke weekendkrant en elke zaterdag weekendmagazine VRIJ. Hiernaast heb je de mogelijkheid om de krant digitaal te lezen en heb je volledig toegang tot alle online artikelen! Lees verder. Verschijnt zes dagen per week Altijd en overal op de hoogte. Dagelijks wisselende verhalen over de actualiteiten, sport, gezondheid en cultuur. Regionaal, landelijk en internationaal. Met op zaterdag een extra dikke weekendbijlage Selecteer het bedrijf of instelling die je wilt opzeggen en er wordt makkelijk en snel een opzegbrief voor je gegenereerd. Maak vervolgens gebruik van de standaard, de spoed of de aangetekende verzendservice en wij kunnen de opzegbrief dezelfde dag nog voor je versturen

Premium. Liefde door autoraampjes strandt voor het stoplicht. Zij roept haar 06 en gaat naar links, hij naar rechts. Tim (30) is op zoek naar die vrouw in die blauwe Twingo. Premium. Dure brandwachten zaten vooral in de sauna bij sportschool De Geus. De gemeente Langedijk ontkent dat en de Staatsraad heeft zo zijn bedenkingen Ons salesteam staat altijd in de startblokken. Je kunt ons bereiken op +31 88 824 0234 of via samenwerken@mediahuis.nl Doe hier even wat aan, want dit is... echt slecht... HULP GEVRAAGD VAN JUTTERS Betreft: Holland Media Combinatie, Noord Hollands Dagblad! Wie heeft er slechte ervaringen met het opzeggen van het abonnement van het Noord Hollands Dagblad De opzegging dient uiterlijk één maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode bij het Leidsch Dagblad binnen te zijn. U kunt uw abonnement telefonisch opzeggen via het volgende telefoonnummer: (088) 824-11 11. Kiest u dan voor keuzemogelijkheid 5 in het keuzemenu

Ontevreden over Holland Media Combinatie? Dien hier je klacht in en klachtenkompas vraagt om antwoord bij Holland Media Combinatie Download de onmisbare app voor onze digitale kran

NHD digikrant. In deze app van Noordhollands Dagblad leest u dagelijks de digikrant, de digitale versie van Noordhollands Dagblad. Waar en wanneer u maar wilt! De digitale weergave van de papieren versie toont de krant één-op één zoals die op papier wordt gedrukt. U zoomt in op de pagina's of klikt artikelen aan om ze in tekstvorm te lezen Holland Media Combinatie. 7 juli 2014 ·. Vanaf 1 juli 2014 hebben dagbladorganisatie HDC Media (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en Leidsch Dagblad), de lokale huis-aan-huiskranten van Holland Combinatie én het online nieuwsplatform dichtbij.nl hun krachten gebundeld in: Holland Media Combinatie Ombudsman & digitale erfenis. In het Haarlems Dagblad (maandag 15 oktober 2018) geeft de ombudsman aandacht aan de digitale erfenis. Vanuit i-Finish | Digitale Nazorg verteld Sander van der Meer dat het zomaar (laten) opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen en accounts na overlijden niet altijd de beste oplossing is

GAU De Groep Algemene Uitgevers behartigt de belangen van de Nederlandse boekenuitgevers van literatuur, kinderboeken en non-fictie.; GEU De GEU is de brancheorganisatie voor aanbieders van leermiddelen, toetsen en educatieve dienstverlening in Nederland. Door middel van samenwerking werken wij aan het mogelijk maken van het onderwijs dat scholen willen bieden Holland Media Combinatie July 7, 2014 · Vanaf 1 juli 2014 hebben dagbladorganisatie HDC Media (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en Leidsch Dagblad), de lokale huis-aan-huiskranten van Holland Combinatie én het online nieuwsplatform dichtbij.nl hun krachten gebundeld in: Holland Media Combinatie Initiatiefnemers opgelet: gemeente Haarlem stelt twee keer 125.000 euro beschikbaar voor activiteiten. Premium. Haarlemse oppasdienst van tweelingzussen gaat internationaal. 'Onze oppassers zijn altijd iemands buurmeisje'

Holland Media Combinatie (HMC) - dat sinds december 2013 geen algemeen hoofdredacteur meer heeft - is op zoek naar een hoofdredacteur voor de leiding van de redacties van de regionale dagbladen dat het uitgeeft Heb je een vraag over hollandsnieuwe, jouw telefoon of abonnement? Bij onze klantenservice kun je altijd terecht en krijg je antwoord op al je vragen Holland Media Combinatie | 1.484 volgers op LinkedIn. De merken, producten en diensten van Holland Media Combinatie worden gekenmerkt door een grote betrokkenheid met de mensen in de regio en hun directe leef- en werkomgeving. De regio is de kracht en de basis. Holland Media Combinatie komt op voor de mensen in haar regio, informeert en vermaakt hen, geeft hen een stem, maar is niet kritiekloos Opleidingen. Hier vind je alle hbo-opleidingen, Associate degrees en masteropleidingen die door Hogeschool Inholland worden aangeboden. Associate degree Tweejarige hbo-opleiding. Bachelor Vierjarige hbo-opleiding. Master Vervolgopleiding op een hbo-bachelor. Voltijd Iedere dag werken aan je studie. Ongeveer 40 uur per week

Holland Media Combinatie - hollandmediacombinatie

Familieberichten - Holland Media Combinatie. Familieberichten Familieberichten zijn advertenties met aankondigingen van geboorte, huwelijk, overlijden, blijk van medeleven en dankbetuigingen. Deze worden geclusterd op de pagina's Familieberichten en kennen een vrij formaat. Tarieven Code Titel Familieberichten 01A Helders Weekblad € 0,48. This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website Holland Media Combinatie (Redactie Thema & Bijlagen) Holland Media Combinatie (Redactie Thema & Bijlagen) Print. voor bezoekers . bezoekadres Edisonweg 10 1821BN Alkmaar: (Betonnen) onderkomen voor manschappen, in de jaren '30 onder andere toegevoegd aan het oostfront van de Vesting Holland Holland Media Combinatie B.V., eerder Holland Combinatie was een uitgever van diverse regionale bladen, huis-aan-huisbladen en websites. In 2014 kwam de uitgeverij tot stand als samenvoeging van HDC Media en Holland Combinatie. HMC was onderdeel van de Telegraaf Media Groep en ging in 2019 op in diens opvolger Mediahuis Nederland.. HMC was onder andere uitgever van Stadsblad De Echo (Amsterdam. Login in op hollandsnieuwe.nl in mijn hollandsnieuwe, krijg direct inzicht in jouw verbruik, je instellingen en pas je gegevens aan wanneer jij dat wil

De Gooi en Eemlander klantenservice - Abonnement

Holland Media Combinatie B.V. is een uitgever van Stadsblad De Echo (Amsterdam) en een aantal regionale dagbladen, zoals Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander. 21 relaties Virginia Groenendijk | Den Haag, Zuid-Holland, Nederland | Journalist at Noordhollands Dagblad bij Holland Media Combinatie | Enthusiastic, constructive-critical thinker with broad interests. | 447 connecties | Homepagina, profiel, activiteit en artikelen van Virginia weergeve

Hoe werkt Dagblad Kennemerland opzeggen

Dagbladredacteuren van Holland Media Combinatie (HMC) hebben op 12 maart in een plenaire redactievergadering Peter Hovestad (56) als kandidaat voor de positie van hoofdredacteur-directeur naar voren geschoven. De vergadering werd bijgewoond door een recordaantal van 177 collega's. De NVJ, aanwezig bij de vergadering, heeft vooraf advies uitgebracht bij de redactieraad over de selectie, de. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Holland Media Combinatie BV in Alkmaar vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl Holland Media Combinatie, Alkmaar (gemeente). 220 vind-ik-leuks. Holland Media Combinatie is een multimediale uitgeverij gevestigd in Alkmaar

Klacht Holland Media Combinatie: Weigering opzeggen

  1. Marlou Visser's Email. m****r@hotmail.com Show email and phone number. Amsterdam Area, Netherlands. Redacteur Eerste Katern @ Holland Media Combinatie. Freelance Journalist @ MKB Servicedesk en De Zaak. Redacteur @ MKB Servicedesk. Redacteur @ Business Haaglanden. Webredacteur @ Elsevier. freelance journalist @ Het Parool, BC Marketing, Academisch China Overleg
  2. Holland Media Combinatie, onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG), gaat reorganiseren. Het gaat zich op vijf 'kernregio's' richten. Daarbij verdwijnen eerst 80 en later nog eens 35 fte's
  3. ‎In deze app van Noordhollands Dagblad leest u dagelijks de digikrant, de digitale versie van Noordhollands Dagblad. Waar en wanneer u maar wilt! De digitale weergave van de papieren versie toont de krant één-op één zoals die op papier wordt gedrukt. U zoomt in op de pagina's of klikt artikelen aa
  4. Nieuwe ontslagronde Holland Media Combinatie. Holland Media Combinatie (HMC), de regionale en lokale dagbladdivisie van de Telegraaf Media Groep (TMG) schrapt extra banen bovenop de al lopende reorganisatie. Daarnaast gaat Dichtbij.nl weg bij HMC. Dat staat in een brief die de nieuwe directie Gert Jan Oelderik en Ferdy Demmers vorige week aan.
  5. Sanoma Media Netherlands B.V. Opzeggen Postbus 75 2400 AB Alphen aan den Rijn Plaats, 9 juli 2021 Betreft: opzeggen ' Abonaam ' Geachte heer / mevrouw, Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden. De gegevens zijn
  6. g bereikt met Telegraaf Media Groep (TMG) over de overname van nagenoeg alle huis-aan-huisbladen van dochtermaatschappij Holland Media Combinatie (HMC). In totaal krijgt de uitgever er 47 lokale kranten bij
  7. g hebben bereikt over de voorgenomen overname van Sanoma Media Netherlands door DPG Media. Met de bundeling van deze twee mediabedrijven ontstaat een sterk en complementair portfolio van nieuwsmedia, magazines, radio en online services. Sanoma Media Netherlands is Nederland's.

Holland Media Combinatie, a subsidiary of Telegraaf Media Groep (TMG), announced a reorganisation today that is to result in a sustainable improvement of its results. The spearhead in this respect is to strengthen the publications in five core regions. This concerns the four regional dailies Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagbl.. Holland Media Combinatie B.V., eerder Holland Combinatie was een uitgever van diverse regionale bladen, huis-aan-huisbladen en websites. In 2014 kwam de uitgeverij tot stand als samenvoeging van HDC Media en Holland Combinatie.[1] HMC was onderdeel van de Telegraaf Media Groep en ging in 2019 op in diens opvolger Mediahuis Nederland

Hierdoor hebben de merken van Holland Media Combinatie impact in de regio. De sterke en vertrouwde mediamerken van Holland Media Combinatie verbinden consumenten in de vorm en op het moment die de consument kiest: dagblad, digikrant, nieuwssite, nieuwsapp, huis-aan-huiskrant, special, magazine, event, e-commerce Op zoek naar artikelen van Holland Media Combinatie? Artikelen van Holland Media Combinatie koop je eenvoudig online bij bol.com Veelal gratis verzonde The closure of the head office in Alkmaar (West Netherlands) of the Dutch publisher of regional and local newspapers Holland Media Combinatie, part of the national media group TMG, will result in 75 job losses Artikel 7. Duur en opzegging 7.1. Deze overeenkomst gaat in zodra u voor het eerst de dienst gebruikt en loopt dan voor onbepaalde tijd. 7.2. Indien u als consument de overeenkomst aangaat, kunt u op ieder moment de overeenkomst opzeggen met een opzegtermijn van een maand, gerekend vanaf het moment van opzegging Share your videos with friends, family, and the worl

Noordhollands Dagblad Opzeggen - Gratis opzegbrief

De Postiljon is een gratis regionale huis-aan-huiskrant in Zoetermeer.In 2016 verschijnt de krant ook in Benthuizen, Zevenhuizen, Moerkapelle en Leidschenveen. De krant wordt elke week op donderdag bezorgd. De krant is onderdeel van Holland Media Combinatie die in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Friesland en Flevoland andere edities uitgeeft onder eigen namen hebben (De. Bij DPG Media werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van de Volkskrant tot Autotrack, van Qmusic tot MyChannels, van Libelle tot Donald Duck, Tina en vtwonen. Met 15 nieuwsmerken, ruim 140 huis-aan-huiskranten, 18 digital only merken, radio en 26 lifestylemerken streven wij ernaar de meest toonaangevende en de grootste media uitgever van Nederland te zijn Uit onvrede met de re-organisatievoorstellen van de directie spande de redactieraad van Holland Media Combinatie een kort geding aan. Het diende gisteren bij de rechtbank van Alkmaar. De redactieraad van de regiobladen zoals onder meer Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad en De Gooi- en Eemlander verzetten zich tegen de plannen om iedere krant een eigen hoofdredacteur te geven die dan door. Hearst Magazines Netherlands Opzeggen Postbus 10985 1001 EZ Amsterdam Plaats, 31 januari 2021 Betreft: opzeggen 'QUOTE' Geachte heer / mevrouw, Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op. De gegevens zijn: Naam: Aanhef Voornaam Achternaam Adres: Straat Huisnr Postcode + plaats: Postcode Plaat Hiervoor kun je bellen met onze abonneeservice 0900-1002020 of mailen naar klantenservice@hearst.nl Sluittijden HAH.xlsx - Holland Media Combinatie GEWIJZIGDE SLUITTIJDEN EN UITGAVEN ROND DE FEESTDAGEN Huis-aan-huiskranten - Holland Media Combinatie Donderdag 25 december, vrijdag 26 december en donderdag 1 januari zijn onze kantoren gesloten

opzegge

  1. De rechtbank Noord-Holland acht dit in strijd met het redactiestatuut. Ook heeft de directie de noodzaak van de ingreep onvoldoende kunnen aantonen. 'Daar moet een zwaarwegend bedrijfsbelang tegenover staan.De voorzieningenrechter sluit niet uit dat daarvan sprake is, maar acht dit tot op heden onvoldoende toegelicht.' De dagbladredactie van Holland Media Combinatie (HMC), onderdeel.
  2. holland media combinatie . IP adres: 217.196.41.18 . Ip Land: Netherlands . Pagina grootte: 8.649 KB . Pagina Tekstgrootte: 1.832 KB . website Beschrijving: Uw doelgroep optimaal bereiken Adverteer in het ruime aanbod dagbladen gratis huis-aan-huiskranten events en platformen Zowel in print als digitaal sterke
  3. g en airconditioning. Mede door de jarenlange ervaring in deze, kunnen onze adviseurs u helpen bij de juiste keuze voor een nieuwe cv-ketel. Goed opgeleide monteurs plaatsen vakkundig uw nieuwe ketel

Hoe werkt Noordhollands Dagblad opzeggen

23 June 2021. Sustainability Sanoma Media Finland. Sanoma reinforces its climate action by committing to the Science Based Targets initiative. 8 June 2021. Investor News Sanoma Group Sustainability. Sanoma acquires remaining minority shares of its festival and events business. 1 June 2021. Investor News Sanoma Group Sanoma Media Finland Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Dat kan, als je de resterende maanden van je abonnement en een eventuele toestellening in 1 keer afbetaalt. Geef in dit geval bij je opzegging door dat je je contract wilt afkopen

Noordhollands Dagblad Alkmaar abonnement | nieuw bij

Holland . Uitgaven Uitgeversmaatschappij Holland ; Uitgaven Holland ; Holland Park Press ; Home Academy Publishers . Uitgaven Home Academy Publishers ; Howling Riot ; Hugin & Munin . Uitgaven Hugin & Munin Holland Media Combinatie BV ; Dark Dragon Book Je kunt je mobiel abonnement opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn. Dit geldt ook voor een servicecontract. In MijnKPN kun je de begindatum en de einddatum van je contract vinden. TV, Internet en/of Vast Bellen Voor elk nieuw abonnement geldt een contractstermijn van 1 jaar. Na 1 jaar wordt het contract automatisch maandelijks.

holland media combinatie - Noordhollands Dagbla

  1. Holland Media Combinatie gaat zich richten op vijf kernregio's De uitgever focust zich op Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en de weekbladen van regio Groot Amsterdam
  2. Neem contact op met BDUmedia. Bezorgklacht. Heb je een klacht over onze bezorging? Klik dan hier. Informatie aanvraag. Heb je een vraag of opmerking over .
  3. Opzeggen levensverzekering. Je kunt je levensverzekering op twee manieren opzeggen: 1. Via een mail naar [email protected]. Vermeld daarin je naam, adresgegevens en je polisnummer. 2. Via ons wijzigingsformulier
  4. hollandse media combinatie (hmc) Volgen. Premium 01 jun. Binnenland. Geslaagd mag niet in de krant. Er zijn geen artikelen meer. Ga terug naar de voorpagina om verder te kunnen lezen
  5. Doe het GROOTS. Doe het Makro. Volume én kwaliteit, de beste vers- en seizoensproducten en altijd vakspecialisten. De groothandel voor alle (horeca)ondernemers
  6. Danny van der Linden (Utrecht, 1983) is als (sport-) journalist werkzaam voor diverse opdrachtgevers. Denk hierbij aan De Persgroep, AD Utrechts Nieuwsblad, BDU Media, Holland Media Combinatie en Z-PRESS Voetbaljournaal. Ook publiceert hij met enige regelmaat in andere media. Als ZZP-er is hij ook in te huren voor commerciële teksten
  7. Weer onrust bij Holland Media Combinatie. donderdag 26 mei 2016. Paans algemeen hoofdredacteur HMC. maandag 26 oktober 2015. Rechter: HMC moet reorganisatie opschorten. dinsdag 13 oktober 2015. Redactie en directie HMC niet nader tot elkaar. maandag 12 oktober 2015

Media Groep N.V. 1 januari 2016 - 30 juni 2017 doet zich thans voor. Per 1 juni 2017 zijn de werknemers, die direct werkzaam zijn voor de huis-aan-huisbladen van Holland Media Combinatie B.V. (HMC), waarvan de uitgaverechten worden overgedragen aan BDUholding, nie Veelgestelde vragen aan UNHCR Hier tref je antwoorden op de meest gestelde donateursvragen aan UNHCR. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. We.

Goedkope Inktcartridges en Toners MediaHollan

Holland Festival toont de beste podiumkunsten van over de hele wereld. Theater, dans, muziek, opera, film en beeldende kunst. Jaarlijks in juni in Amsterdam Holland Media Combinatie probeert de focus op haar nieuwsmerken te versterken door de introductie van gratis nieuws-apps voor Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Met succes, zo blijkt

Het Noordhollands Dagblad blad abonneeservice en uitgeve

Sanoma Media Netherlands B.V. Opzeggen Postbus 75 2400 AB Alphen aan den Rijn Plaats, 9 juli 2021 Betreft: opzeggen ' Abonaam ' Geachte heer / mevrouw, Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden. De gegevens zijn See 10 photos from 29 visitors to Holland Media Combinatie Postcode Loterij opzeggen. Jammer dat u overweegt uw deelname te stoppen. U kunt uw lot (en) van de Postcode Loterij op drie manieren opzeggen: telefonisch, schriftelijk en online. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie om rekening mee te houden en kunt u uw keuze maken. Wij helpen u graag Bestel je mobiele abonnement, met of zonder telefoon, in de online shop. Ontdek daarnaast internet, TV en Vast Bellen van T-Mobile. Stel je eigen pakket samen Holland Media Combinatie. Leiden University. Info. Enthusiastic, constructive-critical thinker with broad interests. Educated and experienced in Applied and Social and Organizational Psychology.

Offshore Energy Exhibition & Conference en Navingo CareerHolland @ Media-Tags @ Fotograaf Dirk Verwoerd, reis-enNoordhollands Dagblad Overlijdensberichten

Media in category Hollandia Victoria Combinatie The following 72 files are in this category, out of 72 total holland media combinatie, imprint. Springer Media B.V. Arnd Schuppius 512 Reisgidsen Europa Dianne Hamer Autovraagbaak Ford Fiesta : benzine- en dieselmodellen 1999-2001 : een handleiding voor onderhoud en reparatie van alle typen met 1.25, 1.3 of 1.4 l-benzinemotor of 1.8 l-(turbo)dieselmotor met handgeschakelde vijfversnellingsbak 124 Exacte vakken en informatica BVE-sector (+MBO. Combinatie Team, Enschede. 199 likes · 10 talking about this. Een Nieuw Radiostation recht uit het hart van Twente! Wij staan niet alleen voor het Nederlands lied maar ook voor de 60s t/m 90 tot 200 opzegging beëindigen. 3.4 De huurovereenkomst eindigt na ommekomst van de in de in artikel 3.1 genoemde periode, indien de in artikel 3.1 genoemde bepaalde termijn korter is dan of gelijk aan [twee (2) jaren in het geval van zelfstandige woonruimte/vijf (5) jaren in het geval van onzelfstandige woonruimte*] en de verhuurder de huurder tijdig